středa 25. července 2007

Začínáme pracovat

No, popravdě řečeno, zatím to s tou prací není tak horké :o)

V tuto chvíli jsme tu už všechny čtyři CEEDky (CEED je program, přes který jsme vyjely). Jsme tu takové "velvyslankyně" ČR, Maďarska, Polska a Rumunska. Zítra přijede další Rumunka, která bude něco jako naše nadřízená. Holky jsou fajn, snad to bude tak i nadále.

V neděli večer jsme šli s lidmi z pobočky a s lidmi z národního vedení AIESECu k jedné holčině (samozřejmě je taky členka AIESEC). Měli na zahradě pěkný altánek, kde jsme se bavili a popíjeli. Je to fakt super pro mojí angličtinu. Doufám, že se během toho měsíce, co tu strávím, konečně zlepším. Pak jsme jeli do "Hard Rock Caffee". Čekala jsem tvrdý rock a ona to byla diskotéka, kde hráli hip hop. No, nebylo to nic pro nás CEEDky, ale přesto jsme tam zůstaly s ostatními, kteří si to evidentně užívali. Vrátlily jsme se na byt až ve čtyři ráno. Místo toho, aby jsme šly v pondělí ráno na pobočku pracovat, celé pondělní dopoledne jsme prospaly.

Odpoledne jsme toho taky moc neudělaly, protože přijela další CEEDka. Tak jsme ji jely přivítat, ubytovat a ukázovaly jsme jí město. Takže přepracované rozhodně nejsme :oD

Musím vám napsat o včerejším dni (úterý 24th), protože byl docela úsměvný. Jako první nám přestala téct teplá voda. To mi ovšem příliš nevadilo, v takových vedrech nemám chuť se sprchovat v horké vodě. Nevadí, šly jsme na office, že budeme pracovat a uděláme toho víc než v pondělí. Asi po hodině, přestal fungovat internet. (Proto byl minulý článek neúplný. Ale už jsem ho dopsala.) Tak jsme se šly naobědvat, že přijdeme později. A ono ejhle. V celém Skopje přestala fungovat elektřina. Slyšela jsem, že nefungovala skoro na celém Balkáně, ale nevím, co je na tom pravdy. Že to prý bylo kvůli obrovskému horku. Klimatizace fungují naplno celé dny, tak to přetížilo systém. Naštěstí po čtyřech hodinách zase elektřina začala fungovat.

Dnes už je vše v pořádku. Snad to vydrží po zbytek zdejšího pobytu :o)

Žádné komentáře: